En sunkig, urtvättad och missfärgad t-shirt

Jag brukar väldigt sällan kasta saker i onödan. Det händer dock och då har jag oftast övervägt det hela väldigt noga. När jag jobbade tog jag faktiskt ett sådant beslut. Min brukares tröja var välanvänd med flera hål i som jag bedömde inte var lönt att laga. Därför kastade jag den i soporna.

När jag sedan kom på jobbet dagen efter fick jag höra att min kollega hade plockat upp den och klippt den till trasor. Underbart! Blev jätte glad och lite irriterad att jag inte tänkte på det själv.
Trasor behövs alltid! Därför använde jag mig nu av samma idee till hhjajas sommarutmaning. Återbruk behöver verkligen inte vara svårt och krångligt:-)

Denna t-shirt fick jag ta från min karl på nåder att den skulle återbrukas, eftersom det var en av hans favoriter... Trasor fick godkänt;-)







Ha det gott!/Åsa.Li

Kommentarer

  1. Jag är chockad! Slängde du verkligen en t-shirt??? ;-) Näväl, bra att du gjorde trasor. Vet du inte vad du ska göra med trasnystanen kan du skicka dem till mig så virkar jag fler puffar, mattor, korgar etc. Man kan aldrig få för många! =D

    SvaraRadera
  2. Jo jag vet;-) så kan det gå! Har också på gång virk projekt av barn kläder nostalgi matta...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar