onsdag 8 maj 2013

Bebis filten

Under min skoltid hade jag praktik på en dagverksamhet för äldre. Tanterna där satt och stickade rutor som de sedan sydde ihop till filtar. Det var då jag lärde mig att sticka och de var så pass kul att jag lovade mig själv att de skulle bli en filt till mina kommande barn. Åren gick och tjugo rutor låg och väntade på att jag skulle bli gravid:-) Efter att halva graviditeten gått kom jag ihåg mina rutor och mitt löfte till mig själv. Två veckor innan Felicia föddes var filten klar:-). Den är fodrad och har samma gråa tyg på baksidan.
Mitt hittills enda stick projekt:-) Mycket stolt är jag att jag fick ihop den!Felicia


Sam
Ha det gott!/Åsa.Li

5 kommentarer:

 1. fin filt och vilket arbete med att sätta ihop alla rutorna. söta barn du har. när dem var babisar var dem lika som bär.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo de var verkligen lika som små:-)

   Radera
 2. SV; Jag har funderat på medverka i bläckfiskinsamlingen, men har inte bestämt mig för hur jag ska göra. Har nämligen lovat min bihandledare att fokusera på min avhandling som ska vara klar i augusti och inte ha massa andra projekt igång samtidigt pga stress. Men en eller två små bläckfiskar kan man kanske virka... Jag har bara så svårt att hindra mig själv från att göra massor när jag väl sätter igång. :)

  SvaraRadera
 3. Härlig filt och fin historia!! Jag har också jobbat på dagverksamhet för äldre.. jädrans vilka roliga anekdoter man fick höra :)

  SvaraRadera
 4. Vilken färgglädje - underbar filt! Söta knoddar - jo, det syns dom är syskon.

  SvaraRadera