Kvällsdop

I Lördags kväll var det hyfsat varmt i luften och små regnade. De var så fint regn att de knappast kändes. Att då peppa sig själv för att få ner och tvätta håret var först svårt, men ack så skönt att somna sedan. Kan lova att älvens temperatur inte är att skryta med, men de är nog 5 gången jag badar i år. Jag badar för att jag har lyxen att bo så här vakert och för att jag kan.
Jag njuter lite extra av livet! Andra helgbilder hittar du här.


Ha det gott!/Åsa.Li

Kommentarer

  1. Det var länge sedan jag tvättade håret i havet, kan tänka mej att det var kyligt i älven;-)
    Ha en skön vecka

    SvaraRadera
  2. Så vackert det är där du bor! Bra att du uppskattar och njuter av det! Men vad modig du är som vågar bada när det är kyligt i vattnet! Men det är klart, det brukar kännas väldigt skönt efter doppet!

    SvaraRadera
  3. Vackert du har förmån att bo, minns en tid för länge sedan,då jag oxså badade och tvättade mitt hår i "utevatten" som du :) Ha de gott i Julimånaden ... ska tillägga att jag har inte ens doppat stortån i havet i Sommar ... ännu ;)

    SvaraRadera
  4. Ljuvligt !! Tänk att få tvätta håret i älvens fina vatten. Skulle nog också sova väldigt gott efteråt. Skönt att kunna ta tillvara och njuta lite extra av livet. Ha en skön fortsatt vecka i ditt paradis :-)

    SvaraRadera
  5. Det är så härligt att tvätta håret i en sjö, svinkallt men uppfriskande!

    SvaraRadera
  6. Har man väl upptäckt tjusningen att bada när de är kalt är de bara att fortsätta. Är faktiskt betydligt varmare nu än första doppet.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar