Båttur

Det har hänt något fantastiskt, vi har blivigt med båt:-) Snälla Göran har lånat ut en båt till oss så vi tog en lite premiär tur. Å vad jag gillar att vara ute på vattnet! Andra helgbilder får ni kolla in här.





Ha det gott!/Åsa.Li

Kommentarer

  1. Härligt,ljuvligt jag bara så underbart. Vi är nämligen också i båttankar och söker med ljus och lykta ... eller mer genom blocket och annat som går att hitta på nätet. Vi vill ha en akterruffad så att det blir mycket fiske och inte den dyraste heller, sedan ska det vara plast för lathetens skull. =)

    SvaraRadera
  2. Å så fina bilder på er och båtfärden ... det var ett tag sedan jag åkte båt, men förr var det full rulle, då min pappa var båtägare :) Härliga bilder :)

    SvaraRadera
  3. Fina bilder från båtturen, antar att det var spännande för barnen. :)

    SvaraRadera
  4. Den båtturen måste barnen ha gillat! Så vackert det är ute på sjön!
    Ha en skön dag!

    SvaraRadera
  5. SÅ härligt att få komma ut på vattnet :) Och vilken vacker stund ni valde till premiären! :)

    SvaraRadera
  6. Härliga bilder och jag älskar att åka båt ! Helst då som ni i en liten roddbåt i en liten sjö med vacker natur runt om. Önskar dig och de dina en fortsatt skön vecka.

    SvaraRadera
  7. Det är underbart på älven och de är knappt stömt att båten driver. Perfekt att ro när det är lungt. Behöver dock öva min teknik:-) Barnen går att muta med fika.

    SvaraRadera
  8. Ja det är så rogivande att bara vara ute på vattnet, kul att fiska också!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar